22 enero 2010

yeniyeni diziler!

Ay bebek bekliyorum ay sabah bulantilari aksam bulantilari hastalanmalar derken ben kendimden gecmisim haberim yok. Tabii bir ay suren yagisli havalarinda etkisiyle iyice bunalim olmusum benim haberim yok. ama donusum pek bi muhtesem olucak soz verdim kendi kendime. bugun havaninda bulutsuz olmasi hafiften gunesin kemiklerimi isitmasi serefine iki bana gore super dizi onerisinde bulunmak istiyorum. biraz kacik diziler ama eglenceli.

1-Misfits: Ingiliz yapimi komedi-drama tadinda hafif super kahraman egilimli bir dizi ben en cok soundtracklara bayildim. arada dizide kaynadi :)) her nekadar bebek icin stres yaratir boyle seyler seyretmeyin deselerde ben yine bildigimi okuyorum nasilsa Neslie ve Fletcher'in bebegi dogustan super kahraman hafif catlak olucagindan.

2-Sons of Anarchy: biliyorum biliyorum hal ve durumuma hic uygun dizi degil isimden puan kaybediyo zaten ama napiim guzel dizi seyri keyifli hele motorlari gorunce dahada keyifleniyorum. Amerikan yapimi dizi bir motor grubunu hikaye ediyo. Tanidik yuzler var. ben sevdim sizde sevin :))
Iste boyle simdilik bunlar var arada gulmek icinde Big Bang Theory seyredip Sheldon tiplemesiyle kendimden geciyorum.

5 comentarios:

Unknown dijo...

sons of anarchy biraz bebeğe ağır değil mi yaw??? şöle mühendis dizileri izletsen:D ya da avukat dizileri :D şaka bi yana, ilk bahsettiğin diziye bakıcam: fringe gıdım gıdım ilerlerken, flashforward bayaaa durmuş vaziyette :( dizi aranmakta, ama bööle hafif bilimkurgu, hafif heroic, zekii adamların olduğu, kurgusuyla dizinin genelinde şaşırtıcı detayları olan falan dizilerden yok mu yaw bildiğin?? netten arıyoruz taylanla ama şimdilik keyifli bişi bulamadk :( tavsiye alınır :) fletcher babaya sevgiler...ekn.

Neslihan dijo...

ben flashforward a bastan beri isinamadim bilmem bana gore cok yavas sarmadi yani. Fringe ve Mentalist takiliyorum bu ara. sonrada Sons of Anarchy ile Misfits eklendi. Misfits sardi beni bir grup asi genclik heroik durumlarda var ilerleyen bolumlerde.Paradox var Flashforward tadinda, bi bak dedim ya beni pek sarmadi. bu ara zamani losta ayarlamis durumdayiz fena halde onu bekliyoruz.
Valla bebiste dunya gercekleriyle tanissin, sanirim ben neyle mutlu olursam oda onunla mutlu oluyo hehehe. hemde dizideki Jax'e soyle uzun uzadiya bakiyorumki belki bebekte benzer hihihi tabii bebek erkekse dgilse yandik erkek fatma gibi bisey cikar :))
operim, operiz

Unknown dijo...

*bana bıraktıgın yoruma cvp olarak senn sayfana da yazayim dedim..şimdi uğraşma die :)

"yaaaa ne zevkli yaaaaa, bence velete bırakmak da çok acaip mantıklı..bem de bigün olursa aynen bütün ev emrine amade olur herhalde :P yine de ulaşamayacağı yerleri boyayabiliriz tabe, mesela tavan!!
siz de aynen öpüldünüz şekerim..."

Devremülk dijo...

tabi ne açıdan yorumladığına bağlı
:)))

Neslihan dijo...

ne acidan yorumlamaliyimki??