13 marzo 2012

cok zamandir yazamadiklarim-2

Tabii bu arada Keira Defne buyudu hihihi..19 aylik kocaman bir kiz artik. Disarida biraz utangac, ama evde ve tanidiklarina tam bir yer cucesi akil kumkumasi :) cok seviyorum kizimi napiim. Instagramda zaten bir tek onun resimleri var. Artik konusmayada basladi yavastan yavastan diyorum bilen bilir kizimin isi hayli zor 3 dil ogreniyo. Ama o isini gayet iyi biliyo kime hangi dilde konusacagini oyle iyi biliyoki ispanyolca bisey soylerken bana donup turkce biseyler soyleyebiliyo. Bu ara sabah kalkip bir parka gidelim olayimiz var hani onun icin iyi hos tabii de sabahin 8inde parkta ne isimiz var anlayamadim :)

bu saclarini kestirmeden onceki halimiz. en cok sevdigimiz cekmeceleri karistirmak sepetlerin icinde ne varsa disari atmak ve keyifle babamizin kulakligini oyuncak etmek. cok egleniyoruz!!!





Kameraya poz vermeye bayiliyoruz ehh nede olsa aslan burcuyuz borumu! fotograf cekmeyede bayiliyrum bu ara hobim bu diyo Keira..Neyse yeni sac modelimiz ve fotolar yarina..yemek yapmaya gidiyorum hihihi

2 comentarios:

Joujou dijo...

Nasıl güzel bir kız olmuş bu böyle?! :)

Neslihan dijo...

Saol Joujou...fletcher kiz babasi olmak gercekten zormus diyo.. :)